Gram kuldeprodukterGram kuldemøbler - kjøleskap - fryseskap - kjølebord - frysebord.Gram er én av Europas største produsenter av kjøl og frys for profesjonelle kjøkkener.
Sortimentet dekker behov innen storkjøkkener, kantiner, restauranter, fast food og lignende.
Gram sin målsetning er å være ledende på kvalitet, funksjonell design og miljø - vennlighet.
Gram har i mange år vært kjent for sin konsekvente miljøpolitikk og var blant de første i bransjen til å gå over til ozonvennlige kjølemidler. Opp gjennom årene har Gram løpende prøvd å minimere miljøbelastning på alle områder.

Energibesparing.

Et nært samarbeid med Teknologisk Institut i Danmark kulminerer nå (våren 2003) med lanseringen av 4 nye serier kjøl og frys med et helt enestående lavt strømforbruk. Testresultatene viser at strømforbruket til de nye Gram-skapene er redusert med 50% på fryseskap og helt opp til 75% på kjøleskap målt i forhold til gjennomsnittet for produkter fra andre leverandører på markedet. Målt i kroner og øre betyr denne reduksjonen typiske en besparing på mellom 500 og 1500 kroner pr. skap pr. år, avhengig av skaptype og -størrelse.

Design.

Gram står ikke bare for et gjennomtenkt design og en sikker, hygienisk oppbevaring av matvarer, men er også et skritt foran på mange andre områder.
Gram tilstreber konstant å utvikle produkter med minst mulig rengjøringsbehov, lavest mulig energifrobruk, høyest mulig drifssikkerhet og lengst holdbarhet.
Gram har også prøvd å optimere de nye Gram-seriene på designsiden. De nye kjøle- og fryseskapene er skapt i nært samarbeid med Christian Bjørn Design, som har vunnet flere internasjonale designpriser. Målsettingen har vært å bringe innovasjon inn i formgivingen og sikre absolutt høyeste funksjonalitet.

Kvalitet.


Gram er et kvalitetsprodukt som produseres ved den moderne Gram fabrikken i Danmark.
Oslo Kjøleteknikk as er som forhandler av Gram produktene i stand til å gi dem et fordelaktig tilbud på hele spekteret av hva Gram kan levere.

Service.

Oslo Kjøleteknikk as er Gram sin servicepartner i Oslo og Akershus. Dette gir deg som kunde den tryggheten at vi har den nødvendige ekspertisen på disse produktene , et resultat av daglig arbeide med Gram sine produkter over mange år.

Kjøp av Gram produkter.


Gram er et dyrere produkt enn mye av det som selges på det norske markedet i dag.
Det har sammenheng med at produktene ikke produseres i lavkost land ved hjelp av billige råvarer , noe som i dag er vanlig.
Gram utstyret er laget for å vare en stund.
Det er lagt stort fokus på energi besparing slik at skapene faktisk kan spare inn hele sin investeringskostnad igjennom lavere strøforbruk.

Kontakt oss for gode tilbud på Gram sine produkter.

Oslo oktober 2003.