Kjølerom - fryserom

Prefabrikkerte kjøle og fryserom


Prefabrikkerte kjøle og fryserom med tilhørende maskinerier og utstyr har lenge vært vårt hovedproduktet.

Siden 1980 har vi levert og montert hundrevis av prefabrikkerte kjøle og fryserom i alle størrelser. Dette har vært store kjøle og fryselagre til import og engros bedrifter, små og store rom for alle slags anvendelser både med og uten kjøling, til bl.a. næringsmiddel bedrifter og produksjons bedrifter, mindre kjøle og fryserom til storkjøkken bruk, kjøle og svalrom til mange slags laboratorie formål.
FrysBilde av CIMG0114Bilde av CIMG0131

Felles for mange av disse prefabrikkerte rommene er at de har vært tilpasset den enkelte kunde og dennes behov i stor grad.

Vi leverer gjerne pakke løsninger som gir kunden et nøkkelferdig anlegg, bestående av prefabrikkerte rom/dører/porter + kjøle og frysemaskineri + lys i rommene + automatikkskap for driften av anleggene, temperaturlogging, nødvendig el.opplegg for dette og kondensavløp.

Bilde av CIMG0139Bilde av CIMG0116Bilde av CIMG0113
Det vil ofte være både enklere og rimeligere å la oss utføre eller administrere de ulike fag, spesielt om en ikke alt har en byggeleder i arbeid. Det vil jo også medføre enkle ansvarsforhold om noe skulle gå galt.

Vi har arbeidet med slike prosjekt i 25 år allerede og dette er kunnskap og sikkerhet som du som kunde kan stole på.

Bilde av CIMG0017Bilde av CIMG0021Bilde av CIMG0025