Gram kuldemøbler - kjøleskap - fryseskap - kjølebord - frysebord.

Gram er én av Europas største produsenter av kjøl og frys for profesjonelle kjøkkener. Sortimentet dekker behov innen storkjøkken, kantiner, restauranter, fast food og lignende. Gram sin målsetning er å være ledende på kvalitet, funksjonell design og miljø - vennlighet. Gram har i mange år vært kjent for sin konsekvente miljøpolitikk og var blant de første i bransjen til å gå over til ozonvennlige kjølemidler. Opp gjennom årene har Gram løpende prøvd å minimere miljøbelastning på alle områder.

Energibesparing.

Et nært samarbeid med Teknologisk Institut i Danmark kulminerer nå (våren 2003) med lanseringen av 4 nye serier kjøl og frys med et helt enestående lavt strømforbruk. Testresultatene viser at strømforbruket til de nye Gram-skapene er redusert med 50% på fryseskap og helt opp til 75% på kjøleskap målt i forhold til gjennomsnittet for produkter fra andre leverandører på markedet. Målt i kroner og øre betyr denne reduksjonen typiske en besparing på mellom 500 og 1500 kroner pr. skap pr. år, avhengig av skaptype og -størrelse.

Design.

Gram står ikke bare for et gjennomtenkt design og en sikker, hygienisk oppbevaring av matvarer, men er også et skritt foran på mange andre områder.Gram tilstreber konstant å utvikle produkter med minst mulig rengjørings behov, lavest mulig energiforbruk, høyest mulig driftssikkerhet og lengst mulig holdbarhet. Gram har også prøvd å optimere de nye Gram-seriene på designsiden. De nye kjøle- og fryseskapene er skapt i nært samarbeid med Christian Bjørn Design, som har vunnet flere internasjonale designpriser. Målsettingen har vært å bringe innovasjon inn i formgivingen og sikre absolutt høyeste funksjonalitet.

Kvalitet.

Gram er et kvalitetsprodukt som produseres ved den moderne Gram fabrikken i Danmark. Oslo Kjøleteknikk as er som forhandler av Gram produktene i stand til å gi dem et fordelaktig tilbud på hele spekteret av hva Gram kan levere.

Service.

Oslo Kjøleteknikk as er Gram sin servicepartner i Oslo og Akershus. Dette gir deg som kunde den tryggheten at vi har den nødvendige ekspertisen på disse produktene , et resultat av daglig arbeide med Gram sine produkter over mange år.

Gram Bioline II

Gram Commercial

Oslo Kjøleteknikk AS

  • Org nr:815022882

  • Adresse: Brobekkvn. 80c

  • 0582 OSLO

  • Telefon: 23377700