top of page
20200331_102858_edited.jpg

Produkter og tjenester

Produkter og tjenester vi fører: Skills

Serviceavtale

Serviceavtale sikrer deg en enklere hverdag


En serviceavtale er ideell for bedrifter hvor kulde og klima installasjonene er av stor betydning for bedriften, dens drift og dens kunder, enten det er kjøling av matvarer eller kjøling av datasystemer.

  • ​​Serviceavtale øker levetiden på kulde og klimaanleggene

  • Serviceavtale bedrer den kvalitet du kan tilby dine kunder

  • Serviceavtale gir mindre svinn

  • Serviceavtale gir deg bedre mulighet for å kunne levere til dine kunder

  • Serviceavtale gir deg dekning for mange HMS rutiner

  • Serviceavtale gir deg bedre økonomi

  • Serviceavtale reduserer risikoen for driftsstans

  • Serviceavtale lønner seg

  • En serviceavtale er ofte rimeligere enn du tror

  • En serviceavtale gir prioritert hjelp når ventetid er uunngåelig

Vi tilbyr serviceavtaler i alle varianter, fra 1 årlig besøk, til fast ukentlig drift og vedlikehold, alt etter kundens ønsker og behov.
Ta kontakt med oss for et tilbud på serviceavtale, det kan lønne seg

Image by Theme Photos

GRAM

Gram kuldemøbler - kjøleskap - fryseskap - kjølebord - frysebord.

Gram er én av Europas største produsenter av kjøl og frys for profesjonelle kjøkkener. Sortimentet dekker behov innen storkjøkken, kantiner, restauranter, fast food og lignende. Gram sin målsetning er å være ledende på kvalitet, funksjonell design og miljø - vennlighet. Gram har i mange år vært kjent for sin konsekvente miljøpolitikk og var blant de første i bransjen til å gå over til ozonvennlige kjølemidler. Opp gjennom årene har Gram løpende prøvd å minimere miljøbelastning på alle områder.

Energibesparing.

Et nært samarbeid med Teknologisk Institut i Danmark kulminerer nå (våren 2003) med lanseringen av 4 nye serier kjøl og frys med et helt enestående lavt strømforbruk. Testresultatene viser at strømforbruket til de nye Gram-skapene er redusert med 50% på fryseskap og helt opp til 75% på kjøleskap målt i forhold til gjennomsnittet for produkter fra andre leverandører på markedet. Målt i kroner og øre betyr denne reduksjonen typiske en besparing på mellom 500 og 1500 kroner pr. skap pr. år, avhengig av skaptype og -størrelse.

Kvalitet.

Gram er et kvalitetsprodukt som produseres ved den moderne Gram fabrikken i Danmark. Oslo Kjøleteknikk as er som forhandler av Gram produktene i stand til å gi dem et fordelaktig tilbud på hele spekteret av hva Gram kan levere.

Kvalitet.

Gram er et kvalitetsprodukt som produseres ved den moderne Gram fabrikken i Danmark. Oslo Kjøleteknikk as er som forhandler av Gram produktene i stand til å gi dem et fordelaktig tilbud på hele spekteret av hva Gram kan levere.

Service.

Oslo Kjøleteknikk as er Gram sin servicepartner i Oslo og Akershus. Dette gir deg som kunde den tryggheten at vi har den nødvendige ekspertisen på disse produktene , et resultat av daglig arbeide med Gram sine produkter over mange år.

Kjøp av Gram produkter.

Gram er et dyrere produkt enn mye av det som selges på det norske markedet i dag.
Det har sammenheng med at produktene ikke produseres i lavkost land ved hjelp av billige råvarer , noe som i dag er vanlig.
Gram utstyret er laget for å vare en stund.
Det er lagt stort fokus på energi besparing slik at skapene faktisk kan spare inn hele sin investeringskostnad igjennom lavere strøforbruk.

Kontakt oss for gode tilbud på Gram sine produkter.

BioCompact II range - 3c-transparent.png

Dataromskjøling

Ny server teknologi medfører økt behov for kjøling i datarom.


Vårt samfunn er blitt stadig mer sårbart med årene. I økende grad har vi gjort oss avhengig av dataanlegg i samfunnsstyringen. Svikter dataanleggene stopper alt. Et problem er at dataanlegg er helt avhengig av kjøling. Blir det for varmt stopper dataanlegget.
Man skulle derfor tro at data-kjølingen hadde den største oppmerksomhet, men slik er det nok ikke alle steder. Problemet blir mer eller mindre neglisjert og mange bedrifter bryr seg lite om temperaturkontrollen på datarommet. Dette problemet kommer ofte sist i rekken av brannmurer, back up, strømforsyningskontroll osv.

Veldig mange kjølesystemer for datarom går uten noen form for forebyggende vedlikehold, med gjentatt behov for akuttservice som konsekvens og stadige utskiftinger av både kjølesystem og servere som resultat.

Mange kjølesystem for datarom blir også stadig mer overbelastet etter som årene går, og en fyller opp datasentralene med stadig nye tekniske vidundere som avgir stadig mer varme. Til slutt sitter en ofte igjen med et kjøleanlegg som ikke lenger er stort nok til å klare temperaturkravene på litt varme sommerdager.

Back-up system for kjølingen til datarom over en viss størrelse er også en nødvendighet. Både det å ha flere uavhengige kjølesystem som hver skal sørge for å holde korrekt romtemperatur, det å ha stor nok overkapasitet til at et eller flere kjølesystem kan kople ut uten at kritisk temperaturstigning vil inntreffe og det å ha nok kjølekapasitet koplet inn på nødstrøm til at en overlever en kritisk situasjon, kan være nødvendig.

Har din bedrift full kontroll i forhold til risiko?

Image by Taylor Vick

INDUSTRIELLE VARMEPUMPER

For å finne den beste oppvarmingsløsningen, er det mange faktorer å ta hensyn til: klimaet utendørs, energibruk, nåværende oppvarming eller nybyggkonstruksjon, byggets størrelse, ventilasjon, isolering og oppvarmings behov. dette er noe vi kan bistå å finne den beste energiløsningen for ditt prosjekt.

Oslo kjøleteknikk leverer, installerer og server flere typer merkevarepumper. Det vi leverer av varmepumper er

robuste og svært energibesparende, ettersom all varme blir fullt utnyttet. Dessuten er pumpene svært pålitelige og kostnadene for service er dermed begrenset.


Når du kjøper industrielle varmepumper fra oss, står vi får levering og installasjon. I tillegg har du også mulighet til å signere en serviceavtale. En vanlig serviceavtale med oss sikrer:
    Energibesparelser gjennom forebyggende vedlikehold
    Optimal og miljøbevisst drift
    Forlengelse av varmpumpens levetid


Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på en varmepumpe - det lønner seg!

Varmepumpe service

RESTAURANT/KANTINE PRODUKTER

Vårt formål er å drive med planløsninger, prosjektering og leveranser av alt innen kjøl og frys utstyr tilpasset ethvert storkjøkken: hoteller, restauranter, caféer, fastfood, kantiner, institusjoner osv.


Kvalitet: Vi leverer et bredt utvalg av utstyr og løsninger av solid kvalitet. Ved å velge kvalitetsutstyr, reduseres behovet for service og utskiftning, som i sin tur bidrar til bedre økonomi og sparer miljøet. Vi velger derfor bare å forhandle de beste produktene, og bruker derfor kjente merkevarer fra leverandører i både Norge og utlandet. Som vi kjenner og har tro på. 

Vi tilbyr montasje og service på alt av storkjøkken kjøl og fryse utstyr. Alt etter kundens ønsker og behov.
Ta kontakt med oss for et tilbud, vi strekker oss langt for att du skal bli fornøyd.

Image by Drew Gilliam
bottom of page